Τρόποι Αποστολής & Πολιτική επιστροφών

Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα μας έρχονται στην πόρτα σας από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφοράς. Το κόστος είναι 3€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Με αγορές άνω των 100€ η αποστολή είναι δωρεάν.

Πολιτική επιστροφών

Επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν έγκρισης της εταιρείας, μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες και με την προϋπόθεση ότι:

 • Επικοινωνήσατε με την QS PROFFESSIONAL μέσα σε 2 ημέρες (48 ώρες) από την παραλαβή του προϊόντος.
 • Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, ήτοι βρίσκονται στην αρχική τους (εργοστασιακή) κατάσταση.
 • Το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο.  Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε τηλεφωνικά στο 22990 61061 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@qsprofessional.gr, αναφέροντας ημερομηνία/αριθμό παραστατικού αγοράς, όπως και την αιτιολογία της επιστροφής, εντός της ως άνω προθεσμίας.
 • Η επιστροφή συνοδεύεται απαραιτήτως από το σχετικό «Έντυπο Επιστροφής», όπου αναγράφεται η αιτία επιστροφής.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. ελλιπής παραγγελία, κατεστραμμένο προϊόν, κλπ), αν και από τη δική μας πλευρά ελέγχουμε τα προϊόντα προτού αποσταλούν. Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως μετά την παράδοση, την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο 2106026758 ή στο info@qsprofessional.gr.

Εφόσον συμφωνηθεί  η επιστροφή,  η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι στην έδρα της εταιρείας QS PROFESSIONAL (19ο ΧΛΜ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, Τ.Κ. 19002).

Θα πρέπει να :

 1. Συσκευάσετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
 2. Τοποθετήσετε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει, το «Έντυπο Επιστροφής», στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα (αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων), εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.
  • Σε περίπτωση αντικατάστασης και εφόσον η υπαιτιότητα είναι της εταιρείας, τα έξοδα μεταφοράς τα επιβαρύνεται εξ ’ολοκλήρου η QS PROFESSIONAL. Σε άλλη περίπτωση, τα έξοδα τα επιβαρύνεται ο πελάτης.
  • Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, αυτή θα ολοκληρώνεται εντός 20 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων στην έδρα της εταιρείας και σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.
 3. Αποστείλετε το δέμα.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.